Solomon Ioan - Despre mine

Porneste sonorul

 • Practic bioenergoterapia in cadrul cabinetului “Maini Tamaduitoare” din anul 2008. Inainte practicam la cunostinte si prieteni, terapie energetica directa sau la distanta.

  De profesie sunt inginer (Politehnica Bucurest 1976) insa am studiat si teologia ortodoxa avand un master in teologie practica si istorica (2006 - fac.Andrei Saguna Sibiu).

  Inainte de a ma intalni cu Healing Touch am urmat diferite cursuri de terapii energetice si spirituale ca de pilda Infoenergetica-gr.6 cu Claudian Dimitriu, Tehnica Radianta gr.2 cu Lidia Barsan si Bebe Stratulat, Bioenergoterapie cu Ana Popescu-Craiova si altele (Dan Seracu, Grigore Albu Gral si altii). Intalnirea cu Healing Touch in 2004, a fost ca o incununare a ceea ce invatasem si practicasem pana atunci.

  Healing Touch in traducere libera inseamna pe romaneste "Punerea mainilor". Este stiut faptul ca atunci cand erau savarsite vindecarile, Iisus Cristos si apostolii foloseau punerea mainilor.

  Am urmat cu bucurie cursurile la toate cele 4 nivele tinute in Romania (nivelul 5 privea autorizarea practicarii Healing Touch in USA, nu s-a mai tinut). Multumesc si acum acestor inimoase si luminoase femei care au strabatut atata drum pe cheltuiala lor sa ne invete Healing Touch.

  • In 2011 am avut bucuria intalnirii cu Ho’ponopono prin Claudiu Bratu si Iulian Motea, cu cartea "Zero Limite" scrisa de Joe Vitale si dr.Hew Len, dar si cu Mornah Simeona cea care l-a initiat pe dr.Hew Len si a facut cunoscuta lumii intregi aceasta minunata terapie hawaiana.

   Cu Bruno Groning m-am intalnit prima data in 1994 la Sibiu dupa care, la cateva luni s-a intrerupt activitatea. A doua oara m-am intalnit in 2013 cand am vizionat filmul despre Bruno Gronig si de atunci m-am reimprietenit cu el si prietenii lui.