Solomon Ioan - Workshop

Porneste sonorul

 • Despre participarea prin absenta la Workshop Ho’oponopono.

  "Participantii in absenta", isi obtin dreptul si obligatia de participare prin plata taxei de participare. Locurile rezervate lor sunt scaune, locuri cu afisarea numelui participantului in absenta. Pe ele se aseaza prezente energetice ale participantilor in absenta, adica o parte energetica a persoanei lor (geamanul), in fapt a treia atentie, care participa si care lucreaza efectiv, facand ce face conducatorul de workshop (antrenorul) adica afirmand mental dupa acesta afirmatiile magice "imi pare rau, te rog iarta-ma, iti multumesc, te iubesc".
  Conducatorul de workshop-antrenorul face afirmatiile si esta precum educatoarea cu copiii la gradinita. Cu alte cuvinte persoanele respective cu un alter ego al lor lucreaza in workshop.
  Diferenta este ca "participarea in absenta" descrisa de Mabel Katz este pasiva, receptiva (fiind vorba de un training) pe cand in acest caz prezenta este activa, lucrativa (fiind vorba de un workshop-atelier de lucru) si cum orice pe lume ca sa existe are nevoie de un observator aidoma antrenorului, acesta, observatorul este prezet la workshop.
  Eficienta este maxima intrucat geamanul nu isi rataceste mintea si ramane concentrat la cea ce face. Eficienta este monitorizată periodic..

  Concluzii:
  Se spune ca primesti ceea ce platesti!
  Curatarea programelor negative din subconstient, rezolvarea unor stari conflictuale si asa mai departe, acestea se rezolva prin participarea unui alter ego al tau, o alta parte a ta, care lucreaza pentru tine.
  Platesti taxa de participare
  si astfel obti dreptul si iti iei angajamentul de participare prin absenta pe intreaga perioada sau altfel spus obligi dublul energetic geamanul sa indeplineasca angajamentul luat prin plata taxei.
  Nu exista contraindicatii iar eficienta este de câteva ori mai mare, perioada de timp fata de cazul clasic se reduce de la 180 la 7 zile, fara a mai vorbi ca esti scutit de cele 6 luni in care practici fizic, 360 de jumatati de ora, cate doua pe zi, cand faci afirmatiile si de efortul de a respecta ora desfasurarii, care dupa un timp devine incomod.
  Taxa de participare pt a fi eficienta trebuie sa te usture un pic la buzunar si este aceeasi cu cea unde esti obligat sa practici fizic. Aici doar platesti si se face.

  Bonus se primeste o sesiune suplimentara constand in recapitulare-echivalentul unei renasteri, adica refacerea energiilor originale risipite de-a lungul vietii si debarasarea de energiille balast blocate adăugate de-a lungul vietii, redevenind asemenea unui copil plin de vitalitate.

  Remarca : chiar daca doar unul singur din familie participa, binefacerile se rasfrang si asupra celorlalti din neam si familie: stramosi, parinti, soti, sotii, frati, surori, copii, nepoti.

   

  OFERTA WORKSHOP Ho’oponopono cu participare prin absenta:

  1. 1.Workshop cu participare prin absenta, referitor la viata actuala (curatare programe negative din subconstient si bonus curtatare energii balast blocate si refacere energii originale risipite).

  Taxa de participare este de 1000 lei, durata 7 zile.

 • 2. Workshop cu participare prin absenta, referitor la vietile anterioare, epoca dupa I.C. (curatare programe negative reziduale si bonus curatare energii balast blocate si refacere energii originale risipite).

 • Taxa de paticipare este de 900 lei, durata 4 zile.

  3. Workshop cu participare prin absenta, referitor la vietile de la venirea pe planeta Pamant pana la I.C. (curatare programe negative reziduale si bonus curatare energii balast blocate si refacere energii originale risipite).

  Taxa de paticipare este de 700 lei, durata 1 zi.

  4. Workshop cu participare prin absenta, referitor la vietile anterioare venirii pe planeta Pamant mergand pana la Punctul Zero, (curatare programe negative reziduale si bonus curatare energii balast blocate si refacere energii originale risipite).

  Taxa de paticipare este de 700 lei, durata 1 zi.

  5. Workshop cu participare prin absenta, referitor la programul karmic al vietii actuale(curatare,stergere).

  Taxa de participare este de 500 lei, durata 2 zile.

  Workshopurile sunt consecutive. Plata taxei de participare la workshop se face anticipat si inseamna înscrierea efectiva.

  Inscrieri la telefon 0728073051 sau pe e-mail: solomonioanbioenergoterapie@yahoo.com

  6. Terapii de Healing Touch(punerea mainilor), cicluri de cate 3 sedinte, decalate 3 zile de la o sedinta la alta. Costul unei sedinte este de 100 lei, durata min 45 de minute.

  Workshop-ul Einstellen este complementar celor Ho’oponopono si este bonus. Durata este de 4 sau 7 zile, iar durata zilnica este de 50 de minute.

  Workshop-ul Einstellen Special este canalizat pe o anumita problema de sanatate sau de relatie de familie, servici, etc.
  Taxa de participare este de 300 - 700 lei functie de durata de 4, 7, 12 sau 21 de zile care la randul este determinata de problema ce se doreste rezolvata prin workshop. Toate rezolvarile se fac intru binele suprem.
  Solicitarile nepotrivite nu sunt luate in seama.

  Cugeta te rog la cele mai sus citite, la cele ce sunt si la cele ce stau sa vina. De tine depinde realitatea in care traiesti, nu esti decat tu si gandurile tale. Prinde acest tren pe directia mantuirii, oferta este limitata si este o piatra de incercare, o cumpana a vietii intrucat costul biletului, plata, nu este de ici de colo ci te pune la un sacrificiu mai mare sau mai mic. Primesti ceea ce este platit si tragi foloasele platii tale, tu si cei pe care tu ii iubesti.

 •