Solomon Ioan - cabinet Maini Tamaduitoare

Porneste sonorul

  • *Sedinta de bioenergoterapie

  • *Workshop Ho’oponopono cu participare prin absenta

  • *Workshop Einstellen cu participare prin absenta

 Healing Touch (punerea mainilor) ca terapie directa, practica, in contact direct cu clientul, completata cu alte tehnici, unele preluate altele originale cum sunt recuperarea sufletului, vindecarea emotionala si altele. Acestea fac obiectul sedintelor de terapie cu efecte imediate si pe termen mediu de tămăduire si bunastare a sanatatii si a vietii.

Ho’oponopono (Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc, Te iubesc) cu participarea prin absenta, care face obiectul mai multor workshop-uri de curatare a programelor negative din subconstient si de recuperare - refacere(recapitulare) a energiilor, a altor workshop-uri adresate Eu-lui Mijlociu si Eu-lui Inferior, cat si imbunatatirii relatiilor umane.
Toate aceste workshop-uri sunt cu puternice efecte pe termen mediu si lung de tamaduire si bunastare a sanatatii si vietii dar si a relatiilor umane.

Einstellen (terapie Bruno Groning) workshop cu participarea prin absenta cu efecte de asemenea imediate de tamaduire si bunastare a sanatatii si a vietii. Important de retinut este ca in toate aceste terapii Divinitatea este cea care implineste lucrarea tamaduitoare.