Solomon Ioan - Terapia Einstellen

Porneste sonorul

 • Despre terapia Einstellen (terapie Bruno Groning)

  Acesta a fost un vindecator german care a trait in secolul 20.
  S-a nascut in 1906 la Danzig si refugiat dupa razboi in Germania de vest, era un muncitor simplu. A trait din prestarea difertelor munci, fiind dulgher, muncitor in fabrica si in port, postas de telegrame si electrician.
  S-a aflat dintr-o data in centrul interesului public.
  Stirea despre vindecarile lui minunate s-a raspandit in toata lumea. Din toate tarile veneau bolnavi, scrisori de rugaminti si oferte.
  Zeci de mii de cautatori de ajutor se perindau spre locurile lui de activitate. Incepea o revoluĊ£ie in medicina.

  • S-a discutat mult si controversat despre cazul Bruno Groening.
   S-a facut multa agitatie pe seama sa. Preoti, medici, jurnalisti, juristi, politicieni si psihologi: toti vorbeau despre Bruno Groening.
   Vindecarile lui minunate erau pentru unii cadouri milostive ale unei puteri supreme, pentru altii sarlatanie. Insa realitatea vindecarilor era adeverita de consultatii medicale.

   Cei ce nu-l agreau pe Bruno Groning si vindecarile care aveau loc in prezenta sa, medici renumiti, functionari ai bisericilor, juristi si fosti colaboratori faceau totul pentru a interzice activitatea lui Bruno Groening.
   L-au urmarit interdictii de vindecare, i-au fost inaintate procese. Toate incercarile de a face ca activitatea sa, sa se desfasoare in bune conditii au esuat, datorita celor ce erau impotriva sa dar si incapacitatii si lacomiei colaboratorilor sai.
   Cand Bruno Groening a murit in ianuarie 1959 in Paris, ultimul proces impotriva sa era in plin decurs. Procesul a fost sistat, nu a fost niciodata data o sentinta. Insa multe intrebari au ramas fara raspuns.

   Videcarile miraculoase aveau loc in timp ce el vorbea despre Dumnezeu, unei persoane sau unui grup. In prezenta sa se manifesta un curent de vindecare, o putere spirituala denumita de Bruno Gronong, Heilstrom, sinonim cu putere divina sau unda de vindecare cum o mai denumea adeseori.
   In timpul cand activitatea sa publica i-a fost restrictionata, s-au infiintat in diferite orase grupuri private ale celor care-l apreciau, ale prietenilor sai, denumite ulterior dupa disparitia sa cercuri Bruno Groning.
   Aceste cercuri practica si in prezent meditatia Brono Groning, constatand ca in prezenta unei fotografii a lui Bruno Groning se manifesta Heilstrom-ul. Einstellen este concentrarea, punerea pe receptia acestui curent divin si preluarea sa. Prin scurgerea acestei puteri divne prin corp, se declanseaza un proces de curatire, care uneori poate fi dureros. Boala este curatata din corp. Acest proces Bruno Groning l-a denumit Regelung.

   In cadrul workshop-ului Einstellen cu participare prin absenta, cel care face Einstellen este acel alter ego al unei persoane numit si Geamanul, persoana respective ne-avand nici o grija in aceasta privinta, nefiind implicata, ea vazand de viata ei normala.