Solomon Ioan - Terapia Healing Touch (punerea mainilor)

Porneste sonorul

  • Acesta tehnica a fost dezvoltata de Janet Mentgen, incepand cu anul 1988. Ea a folosit diferite metode terapeutice care privesc campul energetic uman inca din 1980. Janet Mentgen a trait in Denver, Colorado, SUA.

  • Aceasta este o tehnica de tratament si vindecare care foloseste campurile de energie ale corpului omenesc prin influentarea acestora intr-un mod pozitiv. Sanatatea fizica, emotionala, mentala si spirituala sunt imbunatatite, ceea ce conduce la refacerea sanatatii pacientului.

     Scopul: Restabilirea armoniei si al echilibrului campurilor energetice, cu alte cuvinte – al vindecarii pacientului, de asemenea sa contribuie la promovarea relaxarii, reducerea durerii, promovarea refacerii corpului, reducerea anxietatii, tensiunii si stresului, favorizarea vindecarii ranilor, inducerea unor sentimente de bunastare si pace interioata.

     Utilitate: In ingrijirea noilor nascuti; Pediatrie; recuperarea post-operatorie; Geriatrie precum si in cazul unei palete vaste de alte disfunctii, afectiuni si boli, cum sunt cele ale aparatului cardio-vascular, afectiuni neurologice si psihice, alergii, afectiuni uro-genitale, endocrinologice, diabet, boli de ficat, ale intestinelor, ale sangelui, cancer, etc.

    Terapia Healing Touch (punera mainilor) are la baza intentia. Terapeutul este doar un operator care formuleaza INTENTIA si prin care lucreaza INTENTIA (Divinitatea). Intentia (Divinitatea) sta la baza vindecarii prin punerea mainilor cu consecinte in a limpezi, energiza si echilibra campul energetic, intru bunastarea fizica, emotionala, mentala si spirituala. Tehnicile care se aplica in cadrul acestei terapii sunt graduale intru acomodarea pacientului, altele specifice cum sânt de pilda cele denumite “Limpezirea mintii”, “Canalizare Limfatica”, “Eliminarea Durerii” sau tehnicile pentru deblocare spatelui.